ICTCM INSTITUTUL DE CERCETARE SI PROIECTARE TEHNOLOGICA PENTRU CONSTRUCTII MASINI S.A. Bucuresti,

in conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 - Codul muncii,

organizeaza in data de 28.09.2018 orele 11.00

Concurs pentru ocuparea postului vacant de Director Economic.

 

Detalii

ICTCM INSTITUTUL DE CERCETARE SI PROIECTARE TEHNOLOGICA PENTRU CONSTRUCTII MASINI S.A. Bucuresti organizeaza

Licitatie publica deschisa, cu strigare, pentru vanzarea unor bunuri proprietatea ICTCM SA.

Licitatia se organizeaza la sediul societatii din sos. Oltenitei nr. 103 sector 4 Bucuresti, in datele de 10 si 20 ale fiecarei luni, la orele 12.00.

Detalii:  Anunt licitatie Anexa 1 - MOBILIER, PLANSETE PROIECTAREAnexa 2 - APARATE- ELECTROCASNICEAnexa 3 - ECHIPAMENTE-UTILAJEAnexa 4 - APARATURA BIROU SI LABORATOR

Proiect sectorial:          Cercetari privind dezvoltarea capacitatii de transfer si comercializare a rezultatelor din cercetare privind valorificarea integrata a resursei naturale de lana. Aplicabilitatea produselor eco-inovative pe baza de lana de oaie in domeniul constructiilor

Durata de realizare:    01.11.2017 – 10.12.2018

Beneficiar:                  Ministerul Cercetării şi Inovării / Plan sectorial de cercetare-dezvoltare

Coord. de proiect:      CP: INCD URBAN-INCERC Bucuresti

Parteneri:                    P01: SC ICTCM SA Bucuresti  (RP: Dr.ing., Jr., Mariana Câmpurean)

                                   P02: INCDTP Bucuresti

                                   P03: CIT-IRECSON Bucuresti

                                   P04: SC MINET SA

                                   P05: ICDCOC Palas

                                   P06: ICCF Bucuresti

 

Etapa I:                     perioada de realizare: 01.11 – 10.12.2017

Obiective, activitati, rezultate.

Etapa 1 a proiectului, intitulata „Analiza strategiilor si politicilor existente la nivel national, european si international în domeniul valorificării integrate a resursei naturale de lână de oaie, cu prioritate în domeniul constructiilor. Analiza si evaluarea potentialului national al resursei naturale de lână de oaie” urmareste obtinerea urmatoarelor rezultate:

  • Raport de sinteză a politicilor, instrumentelor, mecanismelor si practicilor existente privind valorificarea integrată a resursei naturale de lână de oaie în domeniile identificate;
  • Raport de cercetare centralizator al activitătilor din cadrul Etapei 1.

Sunt prevazute 4 activitati principale:

  • Activitatea 1.1. Analiza tendintelor mondiale si europene în procesarea lânii de oaie; identificarea domeniilor de aplicabilitate cu potential maxim în contextul valorificării eficiente a resursei naturale de lână în domeniul constructiilor, etansărilor - pâslă, farmacie si cosmetică – lanolină.

Activitate P01: Contributii la analiza tendintelor mondiale si europene pentru utilaje de procesarea lânii, în contextul valorificării eficiente în domeniul constructiilor

  • Activitatea 1.2. Analiza tendintelor pe plan national privind necesitatea si posibilitatea obtinerii de produse eco-inovative bazate pe resursa naturală de lână de oaie pentru domeniul constructiilor în contextul strategiilor nationale si, cu precădere, a Strategiei Nationale de Cercetare-Dezvoltare si Inovare a României până în anul 2020.

Activitate P01: Contributii la analiza tendintelor pe plan national privind necesitatea si posibilitatea obtinerii de produse eco-inovative bazate pe resursa naturală de lână pentru domeniul constructiilor în contextul strategiilor nationale si, cu precădere, a Strategiei Nationale de Cercetare-Dezvoltare si Inovare a României până în anul 2020.

  • Activitatea 1.3. Identificarea, analiza si evaluarea potentialului de resursă naturală de lână de oaie si a arealului definitoriu: locatie, cantităti, calitate, colectare, sortare, prelucrare primară, valorificări locale, impact asupra mediului, impact asupra comunitătilor locale, gestionarea deseurilor.

Activitate P01: Contributii la identificarea, analiza si evaluarea potentialului de resursă naturală de lână si a arealului definitoriu: locatie, cantităti, calitate, colectare, sortare, prelucrare primară, valorificări locale, impact asupra mediului, impact asupra comunitătilor locale, gestionarea deseurilor.

  • Activitatea 1.4. Identificarea, analiza si evaluarea potentialului industrial de valorificare integrată a resursei naturale de lână de oaie, a infrastructurilor existente specifice procesării lânii de oaie, stării lor tehnologice si functionale, posibilităti de retehnologizare, asigurare a protectiei mediului si gestionării deseurilor.

Activitate P01: Contributii la identificarea, analiza si evaluarea potentialului industrial de valorificare integrată a resursei naturale de lână, a infrastructurilor existente specifice procesării lânii, stării lor tehnologice si functionale, posibilităti de retehnologizare, asigurare a protectiei mediului si gestionării deseurilor.

Copyright (c) 2018 - ICTCM S.A. - Toate drepturile rezervate
Ultima actualizare:21 September 2018.

www.ictcm.ro - Visitors (this year) - 11498

Currently are 11 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions