TIMKEN PLOIESTI: am executat linii de conservare si de spalare componente rulmenti, compuse din bai, transportoare cu role, lifturi, etc. De asemeni componente, piese de schimb pentru acestea sau alte utilaje ale beneficiarului: duze, role, roti de lant, etc.

UNIVERSITATEA GALATI: Instalatie pentru determinarea caracteristicilor de inflamabilitate a fluidelor in contact cu suprafetele calde- executie stand de incercari.

LUCRARI DE CERCETARE ICTCM: Echipament de prelucrare cu jet hidroabraziv- executie masa de taiere; Mixer pentru obtinerea peletilor din deseuri lemnoase; Utilaj taiere MULTICUT MC-008- executie batiu, mese , sanii, montaj, probe complexe; Stand de testare fretting, etc.

 

FIRME DIN DOMENIUL INDUSTRIEI ALIMENTARE:

KANDIA DULCE (Supreme chocolat, Excelent), MIDAR GROUP: placi pentru turnat amestec ciocolata, dispozitive de incalzit, cutite pentru ambalaje, diverse repere de la masinile si utilajele beneficiarului: reductoare, roto de lant, bucsi, axe, valturi, palete amestecator, etc.

 AVICOLA BUCURESTI, AVICOLA MIHAILESTI , MIXALIM, AGRONUTRISCO (crestere, procesare, comercializare carne si produse pasari, pui): reconditionat, reparat, executie reductoare- roti dintate modul de la 0,8 (pentru mini-reductoare de la clocitoare, agitatoare, etc); roti de lant, jgheburi, piese din inox, cutite (lama, circulare, ghilotina, din material inoxidabil, cu tratament termic adecvat, etc.)

MANDY FOODS INTERNATIONAL (GLINA): role poliamida, teflon, roti de lant sau dintate, cutite, reconditionat repere, etc.

 

FIRME CARE SE OCUPA CU INTRETINERE SI REPARATII DRUMURI SI  UTILAJE PENTRU ACEASTA ACTIVITATE, FIRME CARE SE OCUPA CU LUCRARI AGRICOLE:

METROREX, STRACO, EUROVIA, FORETIS, PRES EDIL,  EUROCONSTRUCT, TEDRUM IASI, GET NIC CERNAVODA, TEL DRUM ALEXANDRIA, JNO GROUP, AGRO TOTAL,TACT GRUP , etc.: diverse matrite de turnat borduri, clesti de manevra, roti de lant si lanturi cu eclise lungi pentru transportoare banda, racleti, piese si dispozitive pentru cantarire, masurare, dozare asfalt, mixtura asfaltica, emulsii, etc.,  utilaje specifice pentru vibrat, tasat, intins beton, pompe bitum, pompe de presiune (reparatii, reconditionari, executie-inlocuire piese), executie moara emulsie, reparatii, inlocuire bucsi si bolturi la articulatii cupe, brate de excavator, buldozere, utilaje de dezapezire, executie rampe de incarcare, descarcare, reparatii cilindrii hidraulici, pneumatici, blindaje diferite forme si dimensiuni pentru diverse utilaje, sape din fonta sau otel manganos, etc.

 

DIVERSE FIRME PENTRU CARE PRESTAM LUCRARI “IN COLABORARE” (piese si repere pentru care beneficiarul nu are dotare de executie):

ROMIND ENERGIM, VIMET: prelucrari piese si repere cu semifabricate asigurate de beneficiar: piese cu gabarit mare, prelucrari executate pe borhwerk, masina de gaurit si alezet in coordonate, danturari si rectificari roti dintate si pinioane, operatii de strunjire, frezare, rectificare, etc.

  

ALTE FIRME, DOMENII DIVERSE DE ACTIVITATE:

 ROMPREST SERVICE, REMAT HOLDING, SOLID LIFT, DAF INTERNATIONAL,

CEROB: piese pentru instalatii hidraulice (placi de baza, intermediare- gauri in coordonate), diverse piese specifice industriei constructiilor de masini.

MOTOC NIL: repere pentru utilaje de injectie incaltaminte din cauciuc (piese tip calapod, embleme, cutite, etc.)

LEIPA PACK: piese pentru tipografii (valturi, roti dintate, roti de lant, axe, etc.); amplasare utilaje, fixat, calat pe pozitie conform documentatie beneficiar.

Copyright (c) 2018 - ICTCM S.A. - Toate drepturile rezervate
Ultima actualizare:02 June 2020.

www.ictcm.ro - Visitors (this year) - 38744

Currently are 5 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions