Scopul lucrării: Dezvoltarea și aplicarea conceptelor de agricultură ecologică și de agricultură durabilă, respectiv acel model de agricultură care promovează cultivarea pământului prin mijloace care asigură un echilibru între agroecosisteme şi mediu.

Obiectivul general al lucrării: Managementul performant al apei utilizate în domeniul irigaţiilor care să ţină seama de necesităţile ecologice ale culturilor, printr-un program de irigare corelat cu relaţiile dintre sol-plantă-climă care să protejeze şi să asigure resursele necesare generaţiilor viitoare.

Obiectivul specific al lucrării: Să ofere proprietarilor de ferme legumicole de dimensiuni mici şi mijlocii un echipament competitiv din punct de vedere al calităţii şi preţului, în scopul atingerii obiectivului specific de a obţine culturi legumicole curate şi competitive din punct de vedere calitativ, la preţuri mici.

Rezultatul lucrării: Un sistem interactiv automatizat pentru optimizarea inputurilor de apă, nutrienţi şi pesticide / fungicide destinat fermelor legumicole de dimensiuni mici şi mijlocii.

Copyright (c) 2018 - ICTCM S.A. - Toate drepturile rezervate
Ultima actualizare:06 August 2020.

www.ictcm.ro - Visitors (this year) - 42170

Currently are 7 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions